ANNONS:
ANNONS:

Flera heta matcher

Då var det helg igen, och som vanligt listar vi några av de kommande matcherna som kittlar lite extra.

Vårgårda IK – Vänersborgs IF
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: VIF har överraskat positivt på både mig och många andra när man gjort en bra säsong. VIK krigar som bekant för nytt kontrakt och har här goda poängchanser. Jag tror på hemmaseger om man kommer upp i prestation.
Tips: 3-1.

Holmalunds IF – Åsarp/Trädet
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: HIF gjorde en bra match trots förlust mot BoIS förra veckan och har här chansen att definitivt säkra kontraktet. Den möjligheten tror jag att man tar, trots att Å/T krigar för överlevnad i botten.
Tips: 4-2.

Melleruds IF – Gerdskens BK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: En svår match mot ett offensivt starkt Mellerud. GBK har inga marginaler att tappa poäng så det krävs en hundraprocentig insats här om division 2-hoppet inte ska gå i kras. Väldigt svårtippat, men om GBK spikar defensiven tror jag på två poäng.
Tips: 1-2.

Alingsås IF – Rydboholm
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Efter Kronängs seger i går är det bara seger som räknas om AIF inte ska tappa mark i toppen. Och det tror jag också att man löser, dels för att man är ett bättre lag och dels för att man lär vara revanschsuget efter torsken senast.
Tips: 4-1.

Sollebrunn – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Säven/Hol jagar kvalplatsen mot fyran medan SAIK måste vinna för att inte även i teorin vara degraderad. Gästernas högre kvalité och större tyngd bör bli avgörande här, trots att det är Bjärkelagets absolut sista chans.
Tips: 1-5.

Sparsör – Mjörn
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Jagande Mjörn måste vinna här om drömmen om serieseger ska leva vidare. Men Sparsör har varit väldigt stabilt och min känsla är att jag måste ge hemmalaget tipset här. Även om det vore grymt kul med en ny skalp för Tobias Brodins mannar.
Tips: 3-1.

Östadkulle – Emtunga
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: En poäng är nog ett måste för att ÖSK ska kunna vinna serien. Men gulsvart har varit bra på sistone och jag är optimist och tippar hemmaseger här.
Tips: 4-3.

Alingsås FC – QBIK
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Dags för en seger nu efter en månad med sämre poängutdelning. Känns som AFC har goda möjligheter att vända trenden om man kopplar på alla motorer i den här matchen.
Tips: 2-1.

KinneVedum/Hällekis/Lundsbrunn – IK Frisco
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Den första chansen för Frisco att avgöra serien. Slarvar man bort den? Nej, här blir det guldhattar för Leif Anderssons töser.
Tips: 1-6.

Göta – Hemsjö
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Efter torsk med 2-1 i ödesmatchen mot Toarpsalliansen är detta en aboslut måstematch för Hemsjö om man ska ha chansen att klara nytt kontrakt. Och tvåpoängaren Göta ska man också klara av, om inte luften gick ur gänget efter förlusten på torsdagskvällen?
Tips: 1-4.

SAIK/SMSK – Alingsås KIK
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Min känsla är att Alingsås KIK har den bredare truppen och ska vara favorit här. Men då gäller det att hålla koll på Bjärkelagets offnsiva spelare, med snabba Elin Stenhammar, Bella Jonsson och Johanna Ekelund i spetsen.
Tips: 2-4.

Lämna en kommentar