ANNONS:
ANNONS:

Gabor Hacker: "Känslan är att Jocke Berg spelar i VIK nästa år"

Det ryktas en del om Vårgårda IK.
Lokalfotboll.se/0322 ringde därför upp Gabor Hacker, spelaransvarig i klubben, för att höra efter vad som stämmer och vad som är just bara rykten.

VIK:s kugge Joakim Berg jagas av både Gerdsken och Holmalund, men Gabor Hacker är ganska trygg i att försvarsresen fortsätter i moderklubben.

– Jag pratade med honom senaste i förrgår och känslan är absolut att han spelar kvar i VIK, säger Hacker.

Det har ryktats om att ett par Norrbyspelare är aktuella för Vårgårda. Stämmer det?

– Det kan jag helt ärligt dementera. Vi tycker inte att det är bra att ha spelare att åka från Borås så vi söker i närområdet. Sen är vi oerhört noga med att hitta rätt karaktär på spelarna så att de passar in i vår grupp också.

Så Karl-Anton Pettersson är inte heller aktuell då?

– Nej, han har ett år kvar på sitt avtal med Norrby så det blir inget med honom.

Vidare berättar Hacker att dialogen fortskrider med David Lager (Skövde AIK), David Johansson (Alingsås IF) och Adam Axede (Alingsås IF).

– Axede tränade med oss i går men vi håller kontakten med alla de här killarna. När det handlar om David Lager avgörs mycket på om han ska studera eller inte, så det är ett beslut han måste ta först.

Inga andra krokar ute?

Nej, inte några som vi jobbar aktivt med. Skulle det lösa sig med de här killarna är vi ganska nöjda med det. Och skulle det inte bli något får vi förlita oss på den trupp vi har, och den är absolut inte dålig.

Ingen som har aviserat att lämna klubben?

– Nej, det är ingen som har meddelat oss det.

Lämna en kommentar