ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 10 – Seriesegrarna

I den här julkalendern minns vi tillbaka på fotbollsåret 2017. De första 12 luckorna är minnesluckor av enskilda händelser, medan de sista 12 luckorna bjuder på en nedräkning på en personlig lista över traktens bästa spelare den gångna säsongen.

2017 blev inte samma resultatmässiga succé som 2016 för den lokala fotbollen i stort. Men när säsongen summerades kunde vi räkna in två lokala seriesegrar.

Först ut var Östadkulles herrar som tidigt kopplade ett rejält grepp om Varasexan. Det greppet släppte man sedan inte utan istället fick resterande lag göra upp om andraplatsen bakom ett överlägset ÖSK. Till slut vann man 15 av säsongens 18 matcher och det var länge sedan vi hade en mer välförtjänt seriesegrare än Östadkulle SK år 2017.

ÖSK klart för femman

Ett par veckor efter ÖSK:s triumf var det dags för Alingsås KIK att dra på sig guldhattarna. Efter en formidabel höst kunde man säkra avancemanget i seriefinalen borta mot Toarpsalliansen. Likt ÖSK var KIK en synnerligen välförtjänt seriesegrare då man helt enkelt var det bästa laget i södra fyran. Nästa år ska det bli kul att se hur Alingsåslaget står sig i division 3.

KIK klart för trean

Lämna en kommentar