ANNONS:
ANNONS:

Nu börjar det likna en lista

Äntligen kan vi bredda Helgens Hetaste nu när även herrarnas division 3 tuggar igång.

Gerdskens BK – Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Stenhård premiär för GBK när fjolårstvåan Tidaholm gästar. Men det kan vara lika bra att beta av den matchen i första omgången, och i kraft av hemmaplan bedömer jag det hela som vidöppet. GBK behöver komma rätt i positionsspelet och hitta tryggheten bakåt, det tror jag är nyckeln. Lyckas det tror jag på en poäng, minst.
Tips: 1-1.

Vårgårda IK – Råslätts SK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: VIK vann genrepet med 1-0 mot Vara och Råslätt på hemmaplan är en match som jag tror bör vinnas. Det tror jag också att VIK gör, och ger Peter Ijeh den starten han behöver som ny tränare. Dock viktigt att Mohammed Abdulrahman och Ludde Andersson frisknar till inför matchen och spetsar till offensiven något.
Tips: 4-2.

Alingsås FC – IFK Norrköping SK
Serie: Elitettan.
Kommentar: Efter två raka segrar finns det inget annat än att tro på en ny trepoängare här. Norrköping har startat helt okej, men ligger ändå lite bakom AFC i tabellen. Och vill alingsåsarna haka på mot toppen är detta en match som ska vinnas.
Tips: 3-1.

Holmalunds IF – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Helgens avslutas med ett premiärderby på Brogårdsvallen. AIF klämde in ett genrep mot Lidköping och föll där med 5-3, medan HIF kommer som ett oskrivet blad till den här matchen. Min magkänsla säger att hemmalaget vinner här, men det finns givetvis inte många väl underbyggda argument att ta till. Men jag litar på magkänslan och tippar etta.
Tips: 2-1.

Lämna en kommentar