ANNONS:
ANNONS:

Nu ska flera lag igång

Höststarten drar igång på allvar kommande helg, även om en del lag har en vecka till på sig att komma i form. Här bjuder vi på det hetaste som väntar de närmsta dagarna.

HH

Holmalunds IF – Sundsvall
Serie: Elitettan.
Kommentar: En viktig match för Holmalund som vid seger drygar ut avståndet ytterligare ner till strecket. HIF vann vårmötet uppe i norr med 3-2 och segern borta mot Hovås-Billdal i våravslutningen borde ha gett självförtroendet en kick. Jag tror på rödvit seger här.
Tips: 3-1.

Alingsås IF– Gällstad
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Trots att AIF är obesegrat krävs tre poäng här för att ta över serieledningen från Hestrafors i den haltande tabellen. Gällstad är ett snålt spelande lag som Andreas Johansson sköt i sank i våras med ett hattrick. Här tror jag helt enkelt att AIF kör över motståndet.
Tips: 4-1.

Trollhättans FF – Hemsjö
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Lite av en måstematch för Hemsjö om laget vill kunna klättra förbi några lag upp mot mitten. Gulsvart hade en tung vår men förhoppningen är så klart att det ska bli ett ansiktslyft nu under hösten. Det ryktas om att TFF förstärkt i sommar, men jag väljer att tro på minst bortaseger här.
Tips: 2-3.

Holmalunds IF– IFK Skövde FK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Skövde startade hösten i veckan med förlust mot Götene medan detta blir nystart för HIF. Efter 13 omgångar ligger Holmalund fyra, så varje poäng är viktig för att förbättra läget kampen om andraplatsen. HIF vann med 3-0 i våras och jag tror på ny seger här – trots att Skövde tagit de flesta av sina poäng på bortaplan.
Tips: 2-1.

Lämna en kommentar