ANNONS:
ANNONS:

Ny helg – ny lista

Även den här fredagen tippar vi några lokala matcher.

Alingsås IF – Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Svårtippat derby mellan två lag som gjorde en klart godkänd premiär. AIF fick en flygande offensiv start medan GBK stod för en balanserad match mot Tidaholm. Frågan är om den grönvita anfallslustan räcker för att slå sig fram även mot Gerdsken? Och vem vinner matchen i matchen mellan Christoffer Krabbe och Hampus Nilsson som bytte tröja med varandra i vintras? Frågorna är många, och när vi står med svaren i vår hand tror jag att lagen sitter med var sin poäng på kontot.
Tips: 2-2.

Holmalunds IF – IFK Hjo
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Två lag som torskade premiären gör här upp om viktiga poäng. Frågan är om André Nilsson och Alfred Johansson är tillbaka i den offensiva verktygslådan i HIF? Är de med ökar givetvis chansen till tre poäng. Men oavsett deras närvaro blir det viktigast att städa bättre framför eget mål än senast, att släppa fyra baljor räcker ju sällan till poäng. Men Hjo är hyfsat starkt, så det blir ingen lätt match.
Tips: 3-2.

Herrestads IF – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Herrestad kommer från en stark trea borta mot Skoftebyn. Men VIK är så klart revanschsuget här och skulle må mycket bra av att studsa tillbaka och vinna här. Om Mohammed Abdulrahman är med från start spetsas offensiven till, och kan man då hålla någorlunda tätt bakåt är chansen till seger stor.
Tips: 1-2.

Säven/Hol – Äspereds IF
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Tuffast tänkbara premiär för Säven/Hol när satsande Äspered kommer på besök. Rutinen och den individuella skickligheten som finns i hemmalaget skulle kunna räcka till poäng här, men jag väljer ändå att tro på min seriesegrare från Borås. Säven/Holk kommer att ta sin poäng, men jag tror inte att det blir några i just den här matchen.
Tips: 1-3.

 

Lämna en kommentar