ANNONS:
ANNONS:

Peno har nya problem med knäet

Peter ”Peno” Andersson har varit en succé sedan han förstärkte Vårgårda IK FK. Men nu har mittbacken återigen fått problem med sitt knä.
– Blir ju svårt med motivationen när man har ont hela tiden, säger Peno.

Peno

Peter Andersson lämnade Södra Härene för Vårgårda IK i vintras. För någon månad sedan tog han dock klivet ner till VIK FK i femman, och där har succén inte låtit vänta på sig. Peno har bidragit till trendbrottet som skett på senare tid, men nu är framtiden osäker för mittbacken.

– Det började med Annelundsmatchen. Fick ont i knäet inför den och efter svullnade det upp rejält, säger Peno, som i fjol spelade med stora smärtor i SHIF.

– Våren har känts bra annars, men nu det sista har jag haft riktigt ont. Jag får ta voltaren och ipren för att kunna spela och efteråt svullnar det upp. Och det blir ju lite problem med motivationen när man går och har ont hela tiden, säger Peno, som dock har bestämt sig för att köra på fram till sommaruppehållet.

– Sen får vi se hur det bli. Vi ska ha vårt andra barn i augusti också men jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt med fotboll så det är inte omöjligt att jag fortsätter även i höst.

Läs mer: Peno klar för VIK

Läs mer: Peno förstärker FK

Lämna en kommentar