ANNONS:
ANNONS:

Så var det fredag igen

Nu kör vi en ny lista som uppladdning för helgen.

Vårgårda IK FK – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Känslan är att Säven/Hol måste vinna här för att bryta trenden och haka på topp två. Och jag tror faktiskt att man löser det då man känns som det tyngre laget här.
Tips: 1-4.

Ardala – Alingsås IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Jumbon på bortaplan kan så klart vara en svår nöt att knäcka. Men det känns som att tåget har gått för Ardala och att AIF mer eller mindre kan säkra sitt kontrakt här.
Tips: 1-3.

Södra Härene – Östadkulle
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Intressant match som kommer att föregås av en hyllning till avlidne ÖSK-ordföranden Roger Lindberg. En fick gest av Södra Härene, som jag dock tror blir utan poäng när väl matchen är spelad. ÖSK tar nog chansen att fortsätta hugga om kvalplatsen.
Tips: 2-4.

Östadkulle – Toarpalliansen
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: I princip en måstematch för ÖSK om man vill hänga kvar i division 3. Men formen är inget vidare så detta tror jag blir tufft. Jag tror på bortalaget, men hoppas att jag har fel.
Tips: 1-3.

Holmalund – Främmestad
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: HIF spelar för en kvalplats de sista fyra matcherna och ska man nå det målet måste det bli seger här. Det finns kvalité och tyngd i FIK, men HIF:s kvickhet där framme borde lösa det hela.
Tips: 3-1.

Alingsås FC – Lödöse/Nygård
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Seger så är seriesegern i hamn. En chans som jag inte tror att AFC slarvar bort.
Tips: 5-1.

Vårgårda IK – IFK Uddevalla
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Oj, vilken viktig match detta är. Vid seger ska det otroligt mycket till om VIK inte klarar minst en kvalplats medan en förlust gör att det tajtar till sig rejält. Men jag tror att VIK löser det här och skaffar sig ett hyfsat bra utgångsläge inför avslutningen.
Tips: 3-1.

SAIK/SMSK – Alingsås KIK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Bjärkelaget har visserligen kommit igång lite på slutet. Men KIK spelar för serieseger och ska vara det starkare laget här.
Tips: 1-4.

Mellerud – Gerdsken
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Svår bortamatch – som websänds på ttela.se – för GBK. Men det behövs en ny trea i jakten på en kvalplats så jag drar till med en tvåa här. Men det kommer bli tufft.
Tips: 1-2.

Lämna en kommentar