ANNONS:
ANNONS:

SAIK tappade ledning

Sollebrunns AIK har inte längre full pott. Trots 3-0 i paus mot hemma mot Sjuntorp slutade matchen oavgjort, 3-3.
– De gör tre skitmål, säger tränare Jesper Persson.

Referatet med Jonas

Dagens match på Nya Bjärkevi såg efter första halvlek ut att bli en säker åttonde raka seger för SAIK. Första akten blev för övrigt lite kortare än vanligt då en Sjuntorpsspelare skadade sig illa och ambulans fick tillkallas efter just före klockan nått upp till 45 minuter.

Vid det laget hade SAIK redan gått i från till 3-0. Redan efter en kvart stod det 2-0 efter mål av Filip Johansson och Christoffer Frisk, och mitt i halvleken satte sedan Frisk sitt andra mål för dagen.

– Vi började bra även i andra och missade en straff när det stod 3-0. Hade vi satt den hade vi ju dödat matchen, säger Jesper Persson med en suck.

Istället hittade gästerna en väg in i matchen. Reduceringen till 3-1 kom ganska snart och sedan tryckte de på för ytterligare mål. Med några minuter kvar kom också 3-2, och med klockan på 90 minuter satt även kvitteringen i nät bakom Jimmy Johansson i SAIK-målet.

– Sjuntorp kämpar och sliter och är ganska tunga på fasta. Men vi har inte släppt till någonting på sådana lägen tidigare i år så jag vet inte vad som hände. Det är tre skitmål vi åker på och det känns riktigt tungt just nu. Vi får gräma oss i kväll, sen är det bara att titta i tabellen och se att vi fortfarande leder, säger Jesper Persson.

Örjan Grunnegård på det centrala mittfältet var bäst i Sollebrunn.

 

ÖVRIGA SÖNDAGSMATCHER
Hemsjö – Trollhättan Syrianska 3-3
Mål: Fredrik Svensson 2, självmål.

Sollebrunn – Elmer/Fåglum/Nossebro/Främmestad 0-1

Lämna en kommentar