ANNONS:
ANNONS:

Sent mål fällde Holmalund igen

Holmalunds kräftgång i division 3 fortsätter. Borta mot IFK Tidaholm blev det återigen förlust med 1-0 efter ett sent insläppt mål.
– Det är tungt just nu, säger målvakten Olof Saarinen efter matchen.

Referatet med Jonas

Antal matcher utan gjorda mål är nu uppe i sju. Men bortamötet med Tidaholm innebar ändå en rejält kliv framåt, enligt Olof Saarinen.

– Det kan väl i och för sig inte bli sämre än förra matchen, men i dag tycker jag att det var ganska bra. Det bästa på länge. Framför allt inställningsmässigt var det en klar höjning.

Även spelmässigt tycker Olof att HIF var vassare än på länge, men det tycks ha gått rejält troll i det framför gästernas mål.

– Vi skapade några riktigt bra chanser, framför allt genom Oliver (Östlind) med hans snabbhet. Han kom runt på kanten ett par gånger, en gång räddade målvakten och en gång gick bollen utanför, säger Olof, som ändå orkar se positivt på det hela.

– Nu finns det verkligen något att bygga vidare på. Alla tog jobbet och fortsätter vi så här måste vändningen komma. Det betyder också mycket att Christoffer Ängberg och Robert Kovacevic är tillbaka. De ger alltid hundra procent.

I och med förlusten ligger Holmalund kvar under strecket, en poäng bakom Skara FC på kvalplats.

Övriga lördagsmatcher
Gerdskens BK – Dardania 9-1
Mål: Christoffer Krabbe 3, Fredrik Johansson 2, självmål, Jacob Borg, Enis Zeneli, Andreas Roos.

Herrljunga SK – Corner 2-0
Mål: Erik Karlsson, Fisnik Tahiri.

Stora Mellby – Vedum 0-3

Spark – Lödöse/Nygård 0-12

Lämna en kommentar