ANNONS:
ANNONS:

Skyttedrottningen kan återvända till Frisco

Annelie Carli, 22 år på torsdag, kan bli ett fint nyförvärv för Frisco. Hon väljer mellan en fortsättning i Vara SK eller att återvända till Katebovallen.
– Vet inte hur det blir, ska ha möten med både Vara och Frisco, säger anfallaren.

2013 var Annelie Carli Friscos mest lysande stjärna i division II, och den hårt arbetande anfallaren värvades då till division I och Vara SK. Där har hon varit helt ordinarie och vann också den interna skytteligan med åtta fullträffar. Men Vara lyckades inte klara nytt kontrakt i ettan, så nästa säsong handlar det om division II – det vill säga samma nivå som Frisco.

– Jag har trivts jättebra i Vara, det är därför jag tvekar lite om att lämna. Men jag ska ha möten med både Vara och Frisco så får vi se vad som händer.

Har några andra klubbar hört av sig?

– Ja, Gauthiod tog kontakt och hörde sig för, men det var jag aldrig riktigt intresserad av. Det blir för långt att pendla, för jag kommer att satsa ganska mycket på jobbet också. Så det står mellan Frisco och Vara för min del.

Maja Hansson, med Vårgårda IK som moderklubb men som i fjol likt Carli lämnade Frisco för Vara, vet inte heller vart hon spelar sin fotboll 2015. 20-åringen är en av alla de spelare som ska testa i Holmalunds IF.

– Jag har trivs jättebra i Vara men det lockar så klart att få vara kvar på division I-nivå. Sen skulle det bli betydligt enklare rent praktiskt för mig att spela i Holmlund. Jag och min pojkvän bor i Ljurhalla och eftersom han spelar handboll i Sörhaga kan vi samåka om jag också ska till Alingsås. Men jag ska träna första gången med Holmalund på torsdag, så får vi se vad som händer.

Har du pratat något med Michael Rosén?

– Nej, bara med Mikael Prodér (ny assisterande i HIF). Han var ju assisterande tränare i Vara nu i höst så han känner jag sedan tidigare.

Lämna en kommentar