ANNONS:
ANNONS:

Antonia visade vägen

Vilken revansch det blev. Holmalunds IF besegrade Skövde KIK med hela 4-0 och tog därmed en gruvlig revansch för förlusten i vårens seriepremiär.
– En helhjärtad insats av alla, säger lagkapten Antonia Ferm Sandberg. 

Referatet med Jonas

 

Holmalund satte ner foten rejält när man körde över Skövde KIK med hela 4-0 på tisdagskvällen.

– Det var länge sen jag upplevde att verkligen alla var delaktiga på det här sättet. Det var en helhjärtad insats av alla tjejer, och det var riktigt kul att spela i dag, säger Antonia Ferm Sandberg.

Lagkaptenen höll sig själv framme och ordnade ledningsmålet i första halvlek.

– Det var efter en hörna som Sara Svensson sköt och jag slog in returen.

I andra halvlek rasslade det återigen i nätet i samband med en hörna. Den här gången blev det ingen retur utan Sara Svenssons avslut nådde ända in över mållinjen. Efter det Fixade Lisa ”Töllsjö” Johansson 3-0 och Anna Scavo 4-0, så det blev en bekväm avslutning på matchen.

– Det var kamp hela tiden men det kändes att vi var lite bättre så det var våran match, säger Antonia, som självklart var nöjd efter slutsignalen.

Noterbart är att Hanna Rasmusson gjorde debut i Holmalunds A-lag. Kanske inget häpnadsväckande med det, om det inte vore för att hon är utespelare men i dag vaktade kassen. Med Moa Edrud på landslagsläger och Amanda Olsson hemma i halsfluss var Rasmusson vänlig nog att dra på sig handskarna.

– Grymt av en så ung tjej att ställa upp, det är nog inte många som hade klarat det. Sen gjorde hon det riktigt bra också, säger Antonia Ferm Sandberg.

 

Lämna en kommentar