ANNONS:
ANNONS:

Vårens sista Bredsida

I sista Bredsidan för vårsäsongen går vi igenom lite vad som hänt under den senaste veckan.

Holmalunds sista hemmamatch för våren blev en riktig fullträff. HIF blev första lag att lugga Växjö på poäng när matchen slutade 1-1. Det vittnar också om att Holmalund i sina bästa stunder kan mäta sig med de främsta i Elitettan. Men tyvärr har jämnheten inte funnits där under våren utan prestationerna har skiftat i nivå från vecka till vecka, och det håller inte om man vill vara ett topplag.

Nu återstår endast Östersund borta nästa söndag innan HIF tar lite ledigt några veckor.

…………………………

Vårgårda IK avslutade våren på bästa sätt när man slog Lidköpings FK hemma. Vi kan redan nu slå fast att VIK kommer att klara kontraktet, så frågan inför hösten är istället om det finns ork att utmana mot de övre strecken. Mohamed Abdulrahman ligger tvåa i seriens skytteliga med sina tio mål efter en rent grym avslutning på våren.

…………………………

I herrtrean var sista veckan ingen succé. AIF sparade sin 13:e match till hösten, men både HIF och GBK kammade noll. Holmalund föll borta mot Falköping med 4-1 och tappar nu än mer mark i tabellen. GBK toppar fortfarande och har i det stora hela gjort en fantastisk vår. Men Hestrafors klara seger i seriefinalen ruskade lite liv i toppstriden även om det är fortsatt klar fördel GBK när vi tuffar igång igen om några veckor.

…………………………

Krille Holmén insåg allvaret i Annelunds situation när han snörade på sig skorna och gjorde ett plus ett när AIF slog Herljunga med 2-1 i derbyt. En seger som lär betyda oerhört mycket för Annelund, och som än en gång underströk Krille Holméns förmåga att göra avgörande saker för sitt AIF.

…………………………

Sollebrunn torskade den uppskjutna matchen mot Nossebro och är nu i allra högsta grad inblandat i bottenstriden, Det ser helt enkelt ut att att bi ett getingbo i botten av västra femman.

…………………………

För egen del har veckan inneburit en skön vistelse i ett semesterparadis. Utöver sol, bad och familjehäng har det även blivit en del träning. Löpning och rehab på gym toppades av en match där hotellets gäster mötte personalen. Fick först namnet Swede, men det byttes ganska snart ut till Superswede när man kammade hem poängligan och ledde hotellgästerna till seger.

…………………………

I kväll spelas Grolanda-Säven/Hol i mellersta femman. Det är sista vårmatchen bortsett från Holmalunds Norrlandsresa nästa vecka. Vill du kika in aktuella tabeller gör du det enklast här.

…………………………

Kommande vecka är tanken att vi ska köra igång med Semesterlistan igen. Här kan nu läsa hur det har sett ut tidigare år, och har nu förslag på ämne att ta upp i årets listor är det bara att hojta till.

…………………………

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar