ANNONS:
ANNONS:

Andreas kvar – och Frank kompletterar honom

Andreas Kjellström har fattat sitt beslut. Han blir kvar som tränare i FC Alingsås. Dessutom är Frank Terkowski, känd från bland annat Hemsjö och Holmalund, klar som assisterande tränare i det nyblivna division 5-laget.

Silly Season

Kjellström_2
Kjellström blir kvar i FC Alingsås.

Efter mycket tänkande och reflektioner har Andreas Kjellström beslutat sig för att tacka nej till Gerdskens erbjudande som huvudtränare för P16 Elit.

– Ett grymt erbjudande som det var mycket svårt att tacka nej till. Men jag känner att lämnar jag FC nu så tror jag det blir svårt för dem att fortsätta det arbete vi påbörjat och det känns inte bra då helt enkelt, förklarar Andreas.

Nu blir det istället en fortsättning med FC Alingsås, och det är också klart att han får Frank Terkowski som kollega i tränarstaben.

– Han har en lång erfarenhet och jag tror att han kan tillföra en hel del i FC med sin rutin. Han och jag har också ungefär samma tänk och filosofi. Dessutom ger detta mig utrymme att driva skutan inte bara på fotbollsplanen utan också sköta vissa andra bitar administrativt och runtom. Vi kommer dela på tränarrollen och i den mån det går sköta matcher tillsammans.

På torsdag håller FC Alingsås styrelsemöte och då ska hela upplägget klubbas igenom. Andreas menar att ribban kommer att höjas framöver.

– Vi kommer öka kraven på spelarna. Vårt mål är toppen i div 5 och då behöver alla höja sig, framförallt fysiskt. Men vi ska oavsett detta inte glömma bort glädjen i truppen. Alla med rätt fysik och attityd ska ha chans att slå sig in i en startelva. Det är mycket bra och nyttigt att det nu blir konkurrens på flertalet positioner. Så det gäller för spelarna att göra sitt bästa, och då tänker jag inte enbart på tekniska kunskaper utan också de mentala bitarna.

Lämna en kommentar