ANNONS:
ANNONS:

Anfallaren valde VIK

I onsdags förlängde David Lager och i går skrev Jonas Aronsson på. Vedums skyttekung har nästa år Tånga hed i Vårgårda som hemmaplan.

Silly Season

Aronsson
Gabor Hacker och Jonas Aronsson är överens.

I början av veckan skrev vi om Vedums skyttekung Jonas Aronsson och att han var väldigt nära att välja Vårgårda IK. I går torsdag kom också det väntade beskedet när skyttekungen skrev på pappren.

– Jonas har visat på träningarna att han är en oslipad diamant. Är han beredd att ge det lite tid kan han bli en positiv överraskning. Och han är en go kille med en bra karaktär, och han är redo att ge det här en rejäl och ärlig chans. Så det känns jättespännande, säger Gabor Hacker.

På torsdagen blev även Peter ”Peno” Andersson officiellt klar för VIK när även han satte sin kråka på pappret. Gabor Hacker berättar även att de jobbar vidare på såväl Adam Axede som Marcus Wiland och Jocke Berg.

– Jocke Berg är en kulturbärare. Han är ur-VIK:are och det är det absolut viktigaste att vi får behålla honom. Nu ska vi till Berlin över helgen 25 man från VIK så då får jag tid att prata mer med honom, säger Hacker.

Enligt Gabor ska Adam Axede på ett spelarmöte med Jonsered nästa lördag, och först efter det beslutar han om framtiden. Där finns ju även Holmalund och Alingsås IF med som självklara alternativ.

– Adam känns jättehet för oss. Han jobbar ju här i Vårgårda och är också en riktigt bra karaktär. Men vi får se vad som händer där.

Lämna en kommentar