ANNONS:
ANNONS:

Anton Vilstrup till Vårgårda IK

Vårgårda IK kan räkna in ytterligare ett nyförvärv. Anton Vilstrup lämnar IFK Mariestad och lirar nästa år med VIK.
– Han håller en väldigt hög standard, säger Gabor Hacker.

Silly Season

Anton Vilstrup är bara 22 år men har redan samlat på sig en hel del rutin. Han har ett tiotal ungdomslandskamper och har lirat division 1 med Skövde AIK. I år har han spelat upp IFK Mariestad i fyran, men tar nu klivet över till seriekollegan Vårgårda IK.

– Det är en en kombination av bra tränare, kompisar och ett spännande upplägg som fått Anton att välja oss. Han har fastnat för föreningen helt enkelt, säger Gabor Hacker.

Anton känner framför allt David Lager sedan tidigare och de två kan nu pendla tillsammans från Göteborg, där även Vilstrup bor.

– De har säkert påverkat varandra, tror Hacker, och berättar att Vilstrup likt Lager kommer få lite andra uppdrag än fotboll i klubben.

– Han vill jobba med sociala projekt och det kommer att passa honom bra. Han är en väldigt fin kille med bra värdegrund, och vi har ju ett par sådana projekt som kommer att passa honom.

Stefan Strind hade Anton som adept i Skövde AIK, och Gabor Hacker berättar att den vänsterfotade liraren blir en stor förstärkning.

– På våran nivå håller han väldigt hög standard med fin vänsterfot, snabbhet och blick för spelet. Sen får vi se vilken position tränarna väljer att använda honom.

Lämna en kommentar