ANNONS:
ANNONS:

Årets första Bredsida

Vi kör igång 2023 med en första liten Bredsida.

Nytt år, ny säsong – men samma gamla Bredsida. ICA Maxi fortsätter att presentera det här inslaget på sajten även under 2023 och det är jag väldigt tacksam för. Och troligen ni läsare också eftersom Bredsidan är det återkommande inslaget som är mest klickat, och har så varit de senaste åren. I och med ICA Maxis engagemang är min målsättning att bjuda på samma frekvens av Bredsidor även kommande år. Det vill säga de allra flesta måndagar – trots att vi paradoxalt nog inleder året med en tisdagspublicering.

Vill du eller ditt företag stötta sidan för att öka frekvensen och kvalitén på inläggen är det bara att höra av sig. Det finns annonser i olika storlekar och prisklasser och dessutom finns 0322-kassan för privatpersoner.

………….

Andreas Glännbro är återigen en del av den lokala fotbollen. Den nyblivna 39-åringen är klar som spelande assisterande tränare i BK Spark. Ny huvudtränare är unge Albin Holm, så Glännbro ska fungera som mentor nu när Holm för första gången tränar ett seniorlag. Duon får också stöd av Thomas Svensson som spelat många år i Spark. Om jag inte är fel ute har han även några säsonger i SMSK på sitt CV, men eftersom det var före in tid är det inget jag tar gift på.

Svårt att redan nu sia om hur långt den här nysatsningen kan bära för BK Spark. Men att klubbens första seger sedan återstarten kommer under 2023 är jag ganska övertygad om.

………….

Det finns några lokala lag som ännu inte fått klart med någon tränare inför 2023. Alltid svårt när man passerar årsskiftet och dessutom är tränaren ofta den pusselbiten som krävs för att komma vidare med spelartruppen. Hoppas på en snar lösning för de lag som kämpar med tränare.

………….

Vårgårda IK har presenterat ett par nya spelare. Viggo Svensson ansluter från Alingsås IF och Amil Durmic gör comeback efter att ha prioriterat annat än fotboll under stora delar av 2022. Dessutom ryktas det om att vasse Lord Ofosuhene är nära en förlängning med VIK, och det vore så klart bra för offensiven.

Sen – och detta är ännu en rykte – smackas det om att VIK rycker i Albin Andersson, som inför 2022 vände hem till Södra Härene från Gerdsken. Han har ju tidigare visat sig hålla bra i division 3 och vore också en fin förstärkning för VIK.

………….

Anton Kärrman är klar för Holmalunds IF. Mittfältaren har i ett par år fått en del speltid i Alingsås IF utan att ha slagit igenom på allvar i division 3. Men en fin gubbe att få in för Holmalund tror jag absolut att Kärrman är.

………….

Missa inte Sparbanken Cup i Vårgårda på fredag. Den blir sannolikt sevärd även i år.

………….

Jag är nu mig själv igen efter den cellgiftbehandling jag fick den 12/12. Lagom till jul var biverkningarna borta och nu börjar jag även känna mig hyfsat återställd fysiskt. Nu väntar endast kontroller och liknande för att kunna mota den förhatliga cancern i dörren om den är ofin nog att återvända.

………….

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar