ANNONS:
ANNONS:

Byter Hemsjö mot SMSK

Stora Mellby SK kan räkna in en förstärkning på målvaktssidan. Hemsjös Andreas Lagerström har nämligen bestämt sig för att byta till Bjärkelaget.

Lagerström

Andreas Lagerström har vaktat målet på Byvallen de senaste åren, men nu kände 27-åringen att han behövde en nytändning.

– Det var lite motigt i Hemsjö förra året, vi var inte så många på träningarna och så. Jag hade planer på att sluta helt, men jag tycker fortfarande att det är väldigt kul med fotboll. Så nu kommer jag köra järnet med Mellby, säger Andreas.

Målvaktens syster (Moa Lagerström, spelare i Hemsjö IF) är tillsammans med SMSK-spelaren Andreas Mökander, och Lagerström berättar att det varit en bidragande orsak till att han hamnade i Mellby.

– Andreas har väl tjatat en del, men annars har jag ingen direkt anknytning hit ut. Men vi har ju mött dem med Hemsjö några gånger och känslan är att detta blir ett litet snäpp upp rent fotbollsmässigt. Och det har varit riktigt kul de träningar jag varit med hittills, så nu är det bara att köra på.

Noterbart är att Hemsjöspelaren Jon Dahlberg tränade med SMSK i går måndag. Återstår att se om det blir något mer av den gästträningen.

Lämna en kommentar