ANNONS:
ANNONS:

David kvar i Vårgårda IK

David Lager och Vårgårda IK är överens om ett tvåårsavtal. Mittfältaren kommer utöver att vara spelare även arbeta i klubbens marknadsavdelning.
– Känns jättebra, säger David.

Silly Season

David Lager avgjorde seriefinalen.
David Lager.

Det är en nöjd Gabor Hacker som meddelar att avtalet med David är klart.

– En förutsättning för oss var att det skulle bli på två år. Då visar vi alla att vi fortsätter bygga långsiktigt med hela vår organisation, säger Hacker.

Lager bor och pluggar i Göteborg och överenskommelsen är sådan att han emellanåt får avstå något träningspass. Han ska även arbeta i klubbens marknadsavdelning.

– Det är helt i linje med det han studerar på Handelshögskolan så det blir en väldigt bra lösning. Han kommer även fortsätta med integrationsprojektet som han var delaktig i redan i år, säger Gabor.

David Lager är också nöjd med att det blir en mer långsiktig lösning över två år.

– Jag har bytt ganska mycket klubbar så det är skönt att ha framtiden spikad. Dessutom ska det blir riktigt roligt att jobba i klubben med andra bitar än bara fotbollen, säger David, som också känner att han har mer att ge på planen.

– Tycker att jag dippade lite på hösten precis som hela laget gjorde så jag hoppas att både jag och laget kan ta nästa steg. Och med den organisationen och framtidsplanen som VIK byggt upp tycker jag att det ser riktigt bra ut.

Lämna en kommentar