ANNONS:
ANNONS:

David Lager funderar på framtiden

Om David Lager spelar vidare i Vårgårda IK är fortfarande oklart.
– Jag ska bestämma mig inom ett par veckor, säger mittfältaren.

Silly Season

Lager

David Lager gjorde smärre succé under sitt första år i Vårgårda IK. Från mittfältet styrde han många gånger spelet, och svarade dessutom för hela elva mål. Men om det blir en fortsättning på Tånga hed vet han inte.

– Jag bor mitt i Göteborg och pluggar här nere också. Det funkar så klart att pendla, det har jag gjort tidigare när jag spelade i Häcken och Skövde, men jag måste bestämma mig om jag vill lägga den tiden, säger Lager, som understryker att han trivs väldigt bra i VIK.

– Jag är jättenöjd med föreningen och det kan mycket väl bli så att jag fortsätter. Just nu funderar jag på om jag ska sikta uppåt igen, vara kvar på samma nivå eller om jag istället ska trappa ner och göra annat. Jag kommer bestämma mig de närmsta veckorna.

I våras tränade han med Superettanlaget Varberg, vars tränare Jörgen Wåhlemark han känner sedan tiden i Häcken. Men på sistone har han inte haft kontakt med Jörgen.

– Har inte pratat med honom nu. Visserligen är inte deras säsong över än så vi får väl se vad som händer. Men jag vet att det finns alternativ på närmre håll än Vårgårda här i Göteborg om jag bestämmer mig för det. Men just nu vet jag inte hur det blir, säger David.

Lämna en kommentar