ANNONS:
ANNONS:

Det är mycket nu

Hektisk period – som kantas av ovissheten kring Fotbollsfesten.

Vi kan se fram emot många fler måndagar tillsammans här på sajten eftersom det nu är spikat att Bredsidan kommer att leva vidare även 2024. ICA Maxi har förlängt sitt avtal och därmed är måndagskrönikorna säkrade även för kommande säsong.

Utöver den stora partnern ICA Maxi har även Sparbanken Alingsås, Nordic Wellness, Skosalongen i Alingsås, Mellby Rör och Åkessons Alltjänst bokat sina annonsplatser inför 2024. Vill du eller ditt företag vara med är det bara att hojta till, det finns lösningar som passar alla plånböcker.

…………..

Utöver ett antal samarbeten med företag har även problemet med nästa års gästskribenter nu löst sig. I helgen blev det femte namnet klart och därmed är ännu en tyngd borta ut planeringstrunken. Som vanligt ska det bnya gämnget presenteras på sidan runt årsskiftet.

För övrigt är detta nummer 46-50 på antal gästskribenter som figurerat här på sidan. Ingen dålig siffra det heller.

…………..

Med ett par bekymmer ur världen grubblas det nu för fullt övcer Fotbollsfesten den 28 december. Jag och Olsson messar varandra dagligen om saker som antal sålda biljetter, inslag i livepodden, priser och saker att utveckla. Vad vi ska prata om i livepodden är det vi ägnat minst tid åt hittills, men jag tänker mig att det blir en lättsam sammanfattning av fotbollsåret som till stor del kretsar kring de priser vi ska dela ut.

Ett pris – Folkets lirare – är upp till er läsare att avgöra. Ni röstar på er favorit här senast den 17 december.

När röstningen öppande förra veckan rasslade det snabbt till och många har redan alt sin favorit. Men låt oss vara tydliga med att det är helt okej för föreningar att kampanja fram sin spelare till röster. Bara roligt att så många som möjligt bjuder till och skapar intresse kring det hela.

Övriga priser kommer det nomineringar till den närmsta tiden. Vi börjar redan i morgon då vi vi släpper namnen som kan få Lilla priset på herrsidan. Lilla priset går till en spelare i lägre divisioner medan det Stora priset går till en spelare i högre divisioner, på både dam- och herrsidan. Vem som vinner dessa priser utses av en jury där jag och Olsson – utöver oss själva – även engagerat tre andra personer som får inkomma med var sin röst till varje pris. Vilka dessa tre är avslöjas i morgon i samband med att de första kandidaterna släpps.

…………..

Men så var det den lilla detaljen med biljetter. Har ni tänkt att skulle ni bespara mig och Olsson många gråa hår om ni köper en biljett snarast möjligt. Och har ni inte bestämt er ännu rekommenderar jag att ni läser den här texten och sedan pratar ihop er med en eller ett par polare och sedan köper era biljetter. Det blir förhoppningsvis en rolig kväll med god mat och gött snack.

Köp biljetter här.

…………..

Serieförslagen för de lägre divisionerna inför2024 kom förra veckan. Det mest roliga var nog att alla division 5-lag på herrsidan hamnade i en och samma serie, det var ett tag sedan. I övrigt inga större överraskningar i förslaget som ni kan läsa i sin helhet här.

…………..

Mattias Martinsson till Annelund var om inte en bomb så i alla fall en smäll. Kanske lockar det att spela med brorsan Marcus, men oavsett var det ett tapp för Alingsås IF att duktige Martinsson lämnar. För alla övergångar se silly season-sidan.

…………..

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar