ANNONS:
ANNONS:

”En av höjdpunkterna på året”

Nicole Fallqvist skriver i dag om den lokala fotbollsgalan som i november återkommer för tredje gången.

Återigen vill jag poängtera huvudsyftet när det gäller fotboll, enligt mig. Oavsett om du är domare, tränare, spelare eller endast laganknuten så ska det alltid vara ROLIGT. Självklart är det inte alltid så kul med fotboll, speciellt inte när du och ditt lag förlorar. Det är heller inte jätteroligt under försäsongen när det är gristräning i tio minusgrader. Bortsett från detta så tycker jag att det skall vara roligt att åka ner på en träning eller match.

För tredje året i rad är det snart dags för årets fotbollsgala, vilket jag tycker har blivit en av höjdpunkterna på året inom fotbollen. Därför vill jag ge en stor eloge till Carolina Larsson och hennes medarbetare som gjort detta möjligt för alla som är involverade i den lokala fotbollsvärlden på ett eller annat sätt.

Det jag tycker är mest intressant att se är hur roligt alla kan ha tillsammans, oavsett vilken förening du tillhör eller vilket lag du håller på. Jag tycker dessutom att prisutdelningen är rolig att följa och det är viktigt att de spelare, ledare eller eller domare som gjort en bra prestation på eller utanför planen uppmärksammas. Det är säkert en speciell upplevelse att kliva upp på scen inför flera hundra fotbollsintresserade människor och ta emot publikens jubel.

Fotbollsgalan är mycket proffsigt arrangerat från början till slut. Det är trevligt att samtliga klär upp sig som om det vore bal på slottet. Att gå från matchställ till klänning eller kavaj gör att jag får titta extra noga för att känna igen personen i fråga. Att det dessutom är liveband, show och proffsiga konferencierer gör att kvällen får en bra inramning. Just tidpunkten för galan är också perfekt för att bryta av hösttristessen med lite glitter och glamour.

Fotbollsgalan är också enda tillfället på året då alla med intresse för den lokala fotbollen träffas och man får chansen till lite trevligt tjöt och en och annan gliring mellan lagen. Jag ser verkligen fram emot årets begivenhet och hoppas att konceptet återkommer i många år framöver. 

Må bäst! 

FAKTA NICOLE FALLQVIST
Födelseår: 1996.
Familj: Lillebror Emil, storebror Robin, mamma Annika och pappa Thomas.
Bor: Hemma med familjen centralt i Alingsås.
Klubbar i karriären: Holmalunds IF, Alingsås KIK och nu Alingsås FC.
Lokal favoritklubb: Alingsås FC.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Är för tillfället långtidsskadad, men har en plats i nybildade Alingsås FC:s A-lag. Även assisterande tränare i AFC Akademi.

Lämna en kommentar