ANNONS:
ANNONS:

Formstarka spelare i femman

De senaste två veckorna har flera spelare visat fin form. Det har kommit in en hel del tips, och vi har försökt koka ner dem tillsammans med egna tankar till en Förstafemma.

Liten vinjett_utan sponsor

MÅLVAKT
Niklas Eriksson, Vårgårda IK
Kommentar: VIK har haft en mycket bra defensiv hela våren och längst bak står stabile Eriksson. Höll nollan senast mot Åsarp/Trädet och har bara släppt in fyra mål på nio matcher. Trygg, lugn och säker, och dessutom bra avlevereringar.

FÖRSVARARE
Peter Andersson, Vårgårda IK FK
Kommentar: Sedan Peno tog klivet ner i FK har saker och ting förändrats. Han har varit ruskig stabil i mittlåset och har dessutom sparkat in hela fyra bollar framåt. Försvarsresen har stor del i FK:s förvandling och tre raka segrar.

MITTFÄLTARE
Jonas Andersson, Säven/Hol
Kommentar: Två mål och en assist i skrällen mot serieledaren Södra Ving följdes av ett mål och assist mot Rångedala. Andersson har gjort en kanonvår och bidrar med mycket kreativitet i femmans succélag.

FORWARD
Annelie Carli, IK Frisco
Kommentar: Satte dit båda målen när Frisco bortaslog Ulricehamn med 2-0. Bidrar alltid med hårt arbete och öser på så sätt energi över övriga laget. I vår har hon även visat sitt målsinne vid upprepade tillfällen.

TRÄNARE
Sofia Larsson, Hemsjö IF
Kommentar: Lagkaptenen som blev tränare har verkligen fått ihop Hemsjö till ett starkt lag. Efter premiärförlusten mot Östadkulle har Larssons gäng nu fem raka segrar och är i allra högsta grad med och hugger i toppen av fyran.

PÅ BÄNKEN
Jocke Larsson , Alingsås IF – två mål i seriefinalen.

Emma Bengtsson, Frisco – nyttig på Friscos mittfält.

Berat Berisha, Gerdsken – varit vass på senare tid.

Peter Pedersén, Säven/Hol – hög lägstanivå i Säven/Hols backlinje.

Marcus Pettersson, Spark – Sju mål på de två senaste matcherna.

Benjamin Hacker, Vårgårda IK – vuxit in i säsongen på ett imponerande sätt.

Julia Fröberg, Alingsås KIK – mål i tre matcher i rad fram till gårdagens seger mot HUS.

5 svar på ”Formstarka spelare i femman”

  1. Vilken är det som har rätt matchtid ang Holmen dam på lördag, här står det kl 15:00 men på Holmens damsidan står det 13:00??

    Svara

Lämna en kommentar