ANNONS:
ANNONS:

Frisco föll med uddamålet

Frisco fick inte den start på hösten man hade behövt för att haka på i toppen. Men trots förlust med 1-0 borta mot Borås GIF var Torbjörn Berggren ganska nöjd.
– Det såg bra ut, men så klart surt att förlora, säger han.

Referatet med Jonas

Torbjörn Berggren berättar om en ganska jämn match, där Borås GIF hade det rätta flytet.

– Så var det, vi hade ett par tre bra lägen så jag tycker att vi skulle haft minst en poäng. Deras ledare var nöjda och tyckte att de hade haft lite flyt, och det kan jag hålla med om.

Matchens enda mål kom efter dryga halvtimman, och trots flera bra kvitteringslägen blev Frisco utan poäng.

– Kanske att vi var lite uddlösa, vi hade nån boll i ribban och så. Men totalt sett gör vi en bra match och i morrn bitti kommer jag att vara nöjd även om det känns lite surt nu precis efteråt, säger Berggren.

Frisco hade också ett nytt och ett nygammalt ansikte i startelvan. Målvakten Angelica Andersson gjorde debut mellan stolparna och Annelie Carli var tillbaka i anfallet efter sin skada.

– Annelie är väl inte i sitt bästa slag än, men gjorde det ändå bra och det är skönt att hon är tillbaka. Angelica är från Vårgårda från början och har även spelat lite med Holmalund tidigare. Hon styrde försvaret bra och kommer bli en tillgång för oss, säger Torbjörn.

Berggren berättar vidare att Friscos knäskadade målvakt Matilda Ström är i träning lite lätt, men att knäet fortfarande hämmar henne.

Övriga söndagsmatcher
Äspered – Alingsås KIK 4-2
Mål: Hanna Emanuelsson, Julia Gustavsson.

Södra Härene – Kållandsö 2-2
Mål: Rangin Danish, Felicia Helgesson.

Göta – Hudene 3-0

Långared – Västkurd 3-4
Mål: Patrik Karlsson, Ajaz Hussein Shafai, Simon Linnéusson.

Gunnilse – Holmalund 6-0

Lämna en kommentar