ANNONS:
ANNONS:

Gästskribent 4

I dag är det dags att avslöja den fjärde gästskribenten. Och det är ingen mindre än Friscos nyckelspelare Maja Hansson som ska dela med sig av sina tankar kommande säsong.

Behövde du fundera mycket innan du tackade ja till att vara gästskribent?
– Ja, en del. Jag har ingen större skrivvana i såna här sammanhang där det handlar om att fånga läsarens intresse, men det blir en intressant och rolig utmaning. Det är alltid bättre att ångra något man har gjort, än något man inte har gjort.

Hur stor skrivvana har du sedan tidigare?
– Jag har som sagt ingen skrivvana när det kommer till att skriva underhållande texter. Den enda skrivvanan jag egentligen har är av skolarbeten där det handlar om att fylla ut texter med onödiga ord.

Läser du vad som skrivs om dig och din klubb här på sidan och på i andra medier?
– Ja, jag läser oftast om våra matcher här på lokalfotboll.se/0322, tränaren Anders Hindströms felstavade referat och allt som oftast motståndarens referat ifrån matchen.

Har du några ämnen som du redan nu vet att du kommer skriva om under året?
– Tankarna har givetvis börjat snurra och jag kommer bland annat skriva om Frisco som klubb, vem som egentligen har de dummaste kommentarerna i laget, svårigheterna med att träna ett damlag jämfört med ett herrlag och om att hur man presterar på planen beror på många faktorer utanför planen.

maja

FAKTA MAJA HANSSON
Födelseår: 1994.
Familj: Pappa Börje, mamma Gunilla, syskonen Lisa, Sanna & Kalle, sambo Anton.
Bor: Ljurhalla.
Klubbar i karriären: Vårgårda IK, IK Frisco, Vara SK, Holmalunds IF.
Lokal favoritklubb: IK Frisco.
Nuvarande roll I den lokala fotbollen: Spelare i IK Frisco.

LÄS OM DE TIDIGARE GÄSTSKRIBENTERNA HÄR.

Lämna en kommentar