ANNONS:
ANNONS:

GBK föll tungt i premiären

Gerdskens BK fick en mardrömsstart i södra fyran. Borta mot Skene blev det förlust med matchens enda mål.
– Vi har för många spelare som tror att de är lite bättre än vad de är, säger en besviken Niklas Andersson.

Gust

Gerdskens BK fick inte den starten på säsongen man hade önskat. Borta mot Skene klickade målskyttet för gulsvart, och Skene vann med 1-0 efter att målet slagits in bakom Erik Andersson i den första halvleken.

– Skene gör det bra och är hetare än oss första timman. Sen är det en massiv forcering sista halvtimman, men totalt sett är det för dåligt. Vi har för många spelare som tror att de är lite bättre än vad de är, och de jobbar inte hårt för att kompensera det. Vi jobbar inte som ett lag i dag och det håller inte i en premiär, säger Niklas med en suck.

Mot slutet hade GBK ett antal bra kvitteringschanser, bland annat sumpade Kristoffer Krabbe och Berat Berisha lägen att bli poängräddare.

– Vi skapar tillräckligt för att göra två-tre sista halvtimman medan Skene inte skapar mycket mer än det som slumpmässigt blev mål. Men jag ska inte ta ifrån dem någonting, de slet som djur hela matchen och låg tajt på oss, säger Niklas, som endast ger Fredrik Gustafsson och Jacob Borg godkänd betyg.

– Alla andra kan definitivt bättre.

I femman spelade FC Alingsås sin historiska första match borta mot Brämhult. Där visade FC Alingsås moral när man vände 0-1 i paus till seger med 2-1. Amil Durmic och Ibis Ramadanovic gjorde målen, och det avgörande nätrasslet kom inte förrän i matchens absoluta slutskede. Tala om drömstart för FC Alingsås.

Lämna en kommentar