ANNONS:
ANNONS:

Genc i valet och kvalet

Efter ett mellanår 2015 är Genc Peci på väg tillbaka. Och mycket talar för att nästa klubbadress blir FC Alingsås.
– Det lutar åt FC, men jag ska bestämma mig i dagarna, säger 25-åringen.

Silly Season

Genc Peci kom fram i Holmalunds IF men har även hunnit med en vända i Alingsås IF. Men det är i HIF han spelat mest och han fanns bland annat med när laget spelade i tvåan för några år sedan. I fjol spelade han en hel del när Holmalund vann fyran, men 2015 blev inte vad han hade hoppats på.

– Jag åkte på en skada i fotleden i februari och den störde mig hela våren. Sen var tanken att jag skulle satsa nu på hösten men så kände jag inte den där rätta gnistan i somras, säger Genc.

På senare tid har han tränat lite med Mjörn, där han har en del kompisar, för att hålla igång. Men det är ändå FC Alingsås som är den mest troliga klubbadressen.

– Jag tror inte att jag kommer att vara kvar i Holmalund. Bestämmer jag mig för att satsa på fotbollen igen lutar det åt att det blir i FC Alingsås. Spelarna där håller en högre nivå än Mjörn, och blir det att jag kör vill jag ändå göra det fullt ut. Sen ska man få ihop det med skolan i Göteborg också, men det tror jag kommer att lösa sig.

När ska du lämna besked?

– Jag ska prata med Andreas (Kjellström) nu i dagarna och bestämma mig efter det. Det är ju deadline snart så jag måste ju ta ett beslut ganska snart.

Lämna en kommentar