ANNONS:
ANNONS:

Gunnar tar över Mjörn

Så har även SK Mjörn hittat sitt tränare för 2015. Det blir Gunnar Torstensson som leder gänget på Bodarnevallen kommande säsong.

Gunnar Torstensson, 42, är från Mellerud och har spelat både i Melleruds IF och sedan i Skogens IF (även tränare en sejour) innan han hamnade i Västra Bodarna och SK Mjörn.

– Jag spelade några matcher med A-laget 2013 men den senaste säsongen har jag varit ifrån det helt och hållet. Har jobbat lite i ungdomssektionen, men inte alls kring seniorverksamheten, berättar Gunnar, som känner sig trygg i rollen som tränare.

– Jag har aldrig aspirerat på den här rollen men när jag fick frågan kändes det självklart. Jag har varit tränare tidigare och trivs i den rollen, så det här känns bara bra.

– Dessutom känner jag för föreningen. Inflyttningen är stor och ungdomsverksamheten blir större och större. Och eftersom jag varit med lite i den känns det bra att fortsätta arbeta med seniorerna så att vi kan knyta ihop hela föreningen med ett bra samarbete.

Torstensson känner många av spelarna i laget, men några riktlinjer för den kommande säsongen är ännu inte dragna.

– Vi ska träffas och diskutera oss samman om vad vi vill och vilken nivå vi ska lägga ambitionsnivån på. Men min erfarenhet säger att det blir roligast om man försöker hitta en ganska tydlig bild och struktur över hur vi ska jobba, både vad det gäller spelidé och krav på varandra. Då brukar ofta resultaten komma också.

Någon uttalad assisterande tränare finns inte i Mjörn, men det är heller inget som krävs.

– Det finns ett helt gäng med personer runt laget som stöttar på olika sätt. Sen finns det även en del spelare som gärna tar extra ansvar så det ska inte vara några problem, säger Gunnar Torstensson.

Lämna en kommentar