ANNONS:
ANNONS:

Hösten börjar tugga igång

Nu drar även ett antal lag i lägre divisioner igång sin höstsäsong. Det betyder att Helgens Hetaste nu är tillbaka på allvar. 

HH

Sandared/Sjömarken – Östadkulle SK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: En oerhört viktig match i botten av division 5. Östadkulle är jumbo och har tre poäng upp till den kvalplats som Sandared/Sjömarken innehar. Med andra ord ett alldeles lysande exempel på en sexpoängsmatch. Önskar att ÖSK vinner, men hjärnan säger att det blir max ett kryss här på bortaplan.
Tips: 3-2

Annelunds IF – Skene IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Annelund avslutade våren med poäng i tre raka matcher och Skene är absolut ett lag som är med och slåss i botten av tabellen. En seger skulle betyda oerhört mycket för AIF, och på hemmaplan i en nystart tror jag man har goda möjligheter att lösa tre poäng.
Tips: 3-1.

IK Rössö – Holmalunds IF
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: En ren seriefinal där Holmalund drygar ut till nio poängs försprång i händelse av seger. Rössö inledde likt HIF hösten med en klar seger och är nog det lag som eventuellt skulle kunna utmana om kvalplatsen mot Elitettan. Tror på en jämn match där Holmalund till slut tar tre poäng och mer eller mindre avgör serien.
Tips: 1-2.

Alingsås IF – IFK Örby
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Första matchen på nya Mjörnvallen och för motståndet står bottenlaget Örby. Detta har alla möjligheter att bli en riktigt stor grönvit fest, där tre poäng känns ganska givet.
Tips: 5-1.

Tomtens IF – Sollebrunns AIK
Serie: Division 6 Herrljunga.
Kommentar: Vid seger hakar Sollebrunn på i den absoluta jakten bakom Vårgårda IK FK medan en förlust gör att Tomten kommer ikapp SAIK i mitten av tabellen. Bjärkelaget vann med 9-1 i vårens möte och måste gälla som favorit även här. Men jag tror det blir betydligt jämnade än 9-1…
Tips: 1-2.

Äspereds IF – Alingsås KIK
Serie: Division 2 södra.
Kommentar: Här har Alingsås KIK chansen att skaka av sig lagen under strecket och skaffa sig några poäng att gå på. En förlust skulle däremot innebär att Alingsåslaget blir inblandat i den absoluta bottenstriden då Äspered smiter förbi vid tre poäng här. Men jag tror att blåvitt fixar en seger här.
Tips: 2-4.

Lämna en kommentar