ANNONS:
ANNONS:

Hudenes förlustnolla borta

TV: Hudene var obesegrat fram till kvällens match. Men efter att Vedum vunnit med hela 7-2 är den sviten borta.
– Det var inte bra i dag, säger en av målskyttarna Erika Mild.

Referatet med Jonas

Hudene hade lite problem redan innan matchen när ett par tjejer saknades. Kanske var det en faktor till varför laget presterade väldigt mycket upp och ner under matchen.

– Vi började ganska okej, men sen var det väldigt mycket fram och tillbaka. Vedum var mer jämnt och stabilt än oss, säger Erika Mild, som nickade in kvitteringen till 1-1 efter att hemmalaget tagit ledningen.

Men Vedum gjorde sedan 2-1 och i början av andra akten satt även 3-1 i nät. Johanna Karlin reducerade dock, vilket gav Hudene ny energi.

– Då fanns det absolut hopp om att vi skulle ta poäng. Men sen avslutade vi inte matchen bra. Vi fick ett par skador, orkade inte riktigt och släppte in för billiga mål. Visst, Vedum var bättre än oss, men det ska inte behöva bli 7-2. En förlust med 4-2 hade jag tagit men det här var inte tillräckligt bra, säger Erika Mild.

Två matcher i sexan
Det spelades också två matcher i Herrljungasexan under torsdagen. På Tånga hed tog Vårgårda IK FK fjärde raka segern och toppar därmed serien på maximala tolv poäng. Petter Stam Kaspersson gjorde två mål, och även Pheeraphong Khambanlue och Andreas Krantz blev målskyttar när VIK FK vann med klara 4-0 mot Tomtens IF.

På Katebovallen spelades ett grannderby mellan Frisco och Stora Mellby. Det blev en jämn historia där mitt SMSK lyckades vinna med matchens enda mål, inslaget av undertecknad strax efter pausvilan. Andreas Mökander fick syna det röda kortet i mitten av andra halvlek, men trots att Frisco tryckte på för en kvittering lyckades gästerna hålla undan och ta tre poäng.

Nedan finns en intervju med Katebovallens bästa spelare Sebastian Santamans.

Lämna en kommentar