ANNONS:
ANNONS:

Ingen André i Vårgårda

Vårgårda IK för samtal med flera spelare för tillfället. Men en som inte längre är aktuell för klubben är Holmalunds André Nilsson.
– Det lutar åt Holmalund för min del även om det inte är helt spikat än, säger André.

Tidigare har vi skrivit om att ett antal namn känner sig för hos Vårgårda IK. Nu pågår arbetet med att försöka knyta till sig några av dem.

– Vi har många bollar i luften för tillfället. Det är bara André som har tackat nej och är helt avfärdad, säger sportchefen Gabor Hacker, som dock tror att även Adam Axede blir svår att locka till sig.

– Min känsla är att han väljer mellan Holmalund och ett annat alternativ.

Men i övrigt finns det ett antal intressanta namn. Bland annat Albinot Rexhepi från Borås AIK och Mohammed Abdulrahman som är Elfsborgs spelare.

– Han tränar med Elfsborg nu men får ju inget kontrakt där. Men han vill igång igen på en hygglig nivå efter sina skadeproblem. Han har ju två knäskador och en höftoperation bakom sig, säger Gabor Hacker, som berättar att Abdulrahman fått ett förslag i handen.

– Vi har gett honom ett förslag som bygger på att han håller sig frisk. Det finns ju en osäkerhetsfaktor med hans historik och vi vill inte ta några chanser. Är han frisk är det ingen tvekan om att han skulle bli en tillgång på planen, men vi får se vad som händer.

Lämna en kommentar