ANNONS:
ANNONS:

KIK på väg att lösa målvaktsfrågan

Leo Berg har tidigare pratat om att bristen på målvakter kan bli ett problem för Alingsås KIK. Men nu jobbar klubben på en lösning som definitivt skulle stärka upp positionen mellan stolparna.
– Tror att det här kan bli riktigt bra, säger KIK-tränaren.

Den tunna målvaktsbesättningen har till att börja med förstärkts av att Anna Nordgren nu gör comeback.

– Anna är en jätteduktigt målvakt så det är jätteroligt att hon ska köra i gång igen, säger Leo Berg.

Nästa namn som kan förstärka KIK kommande säsong är Carolin Bade. Tidigare har hon bland annat vaktat målet i division 1 och Holmalund, och är nu sugen på fotboll igen efter att ha fått barn.

– Hon hinner inte med en satsning i Holmalund men är intresserad av att komma till oss. Men ingenting är klart ännu utan vi ska prata mer med henne, säger Leo Berg, som dock redan vet lite hur Carolin tänker.

– Hennes sambo reser med jobbet varannan vecka så då har hon bara möjlighet att träna en gång. Men den andra veckan skulle hon vara med vid båda bollpassen så det ska nog räcka. Sen har vi ju dessutom Anna som backup om inte Carolin skulle kunna alla matcher. Jag tror att detta kan vara en riktigt bra lösning, även om det som sagt inte är helt klart än.

Den gångna veckan har även två utespelare varit och tränat med KIK. Det handlar om Holmalundsduon Emma Hovisalo och Sandra Johansson.

– Två duktiga tjejer, och att Sandra ville komma till oss var ju bonus eftersom Holmalund hade velat ha kvar henne. Vi ska prata mer med dem i veckan och även Evelina Enevoldsen ska komma och träna. Sen får vi se vad det blir av det till slut, säger Leo Berg.

2 svar på ”KIK på väg att lösa målvaktsfrågan”

Lämna en kommentar