ANNONS:
ANNONS:

KIK spelar för serieseger

Hösten är här på allvar. Det betyder också att det gäller att offra sig lite extra i leran (eller på konstgräset) för att få med sig de där avgörande poängen. Nedan listar vi några heta bataljer inför helgen.

Toarpalliansen– Alingsås KIK
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Ren seriefinal i näst sista omgången och en poäng räcker för att Alingsås KIK ska få fira division 3-platsen. Malin Carlssons gäng har visat storform hela hösten och jag tror att man löser det här. Utan problem dessutom.
Tips: 1-4.

Gerdskens BK – IFK Skövde
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Jagande Tidaholm spelar en svår bortamatch i Götene så kan GBK vinna här kopplar man ett järngrepp om topp två. IFK Skövde har dock gjort en bra höst och detta blir absolut ingen promenad i parken för hemmalaget. Känns helt vidöppet på förhand, men jag hoppas att Gerdsken löser tre pinnar och fortsätter utmana Råslätt om seriesegern.
Tips: 2-1.

Habo – Alingsås IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Måstematch för Alingsås IF och här tror jag bannemig att det vänder. Habo är toksist i tabellen och redan ur serien, nu är det upp till grönvitt att visa att man inte ska gå samma öde till mötes.
Tips: 1-3.

Holmalund – Ulricehamn
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Ulricehamn på hemmaplan. Mycket bättre läge än så för att skaka av sig nedflyttningsstrecket får man inte, och det är upp till HIF att lösa det här. Jag tror dock inte att det blir särskilt enkelt eftersom UIFK fortfarande har chansen att nå kvalplatsen. Frågan är vem som kliver fram i offensiven för HIF har endast gjort sex mål på lika många höstmatcher. 
Tips:
2-1.

Vårgårda IK FK – Herrljunga SK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: VIK FK spelar för äran och för att bli bäst i trakten. HSK spelar för att klara kontraktet, vilket borde vara en något större morot. Ett tunt FK föll mot Annelund senaste och får man inte in mer tyngd i laget talar mycket för ny förlust här. Speciell match för Alexander Stavander som nu återvänder till Tånga. Potentiell matchvinnare?
Tips: 2-4.

Tråvad/Larv – Östadkulle
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: Matchen som är det enskilt största hotet mot att ÖSK ska gå obesegrat genom hela 2017. Jag tror dock att ÖSK är ett bättre och mer stabilt lag i grund och botten, och klarar av att göra minst lika många mål som Jacob Nils… f´låt… Tråvad/Larv gör.
Tips: 2-3.

Sundsvall – Holmalund
Serie: Elitettan.
Kommentar: Ännu ett bottenlag står på tur, den här gången på bortaplan. Senast gick målskyttet i stå, och nu saknas dessutom målvakten Moa Edrud som är på landslagsuppdrag. In kliver istället nygamla Karolina Hultgren, som drar på sig handskarna igen. Efter Sundsvalls imponerade 7-2 seger i Kalmar senast väljer jag att ge hemmalager tipset här.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar