ANNONS:
ANNONS:

Kjellström tveksam – men FC rustar truppen

Andreas Kjellström gjorde succé som tränare i FC Alingsås när det blev avancemang till femman. Men om han blir kvar på posten är ännu inte spikat.
– Det är fortfarande oklart, menar Kjellström.

Silly Season

FC Alingsås har redan klart med fyra nya spelare inför debuten i division 5. Mentor Rustemi från Annelund och Kenan Aliu från Säven/Hol är två riktigt starka kort, och det är även klart att Nicola Hjortheimer, med förflutet i AIF och Holmalund samt Raif Abazi, från AIF, ansluter.

– Samtliga spelare är av hög klass så det ser mycket bra ut på spelarfronten. Dessutom har vi ytterligare tre spelare som vill till oss, men där måste vi sköta dialogen med deras nuvarande klubbar först. Vad det gäller spelarförluster är det ännu inget som är klart, hälsar Andreas Kjellström.

I söndags hade klubben styrelsemöte. Där beslutades bland annat att Ibis Ramadanovic ersätter Ernest Begicevic som ordförande. Men vid sidan av styrelsen kvarstår en hel del jobb med organisationen, inte minst den runt laget. Andreas Kjellström vet till exempel ännu inte vilken roll han kommer ha nästa år.

– Vi behöver bli fler ansvariga på olika positioner och vi har några alternativ som både huvudtränare och assisterande. Min roll i det hela är inte klar men jag kommer inte att lämna föreningen förrän allt är löst.

– Men FC är en klubb som vill framåt och redan nu är målet att bli topp fem i femman nästa år. Det tror jag är möjligt, även om det finns mycket som kan förbättras. Vi måste fortsätta jobba med våra fyra ledord, och dessutom har klubben ett stort jobb att göra för att klara av division 5 rent ekonomiskt. Pengar måste helt enkelt in, och det finns intressenter som kan tänka sig att hjälpa oss. Men vi har som sagt inte alla svaren än.

Lämna en kommentar