ANNONS:
ANNONS:

Krabbe byter fyran mot femman

Kristoffer Krabbe väljer att lämna Gerdskens BK. Anfallaren är istället klar för Vårgårda IK FK som jagar nytt kontrakt i femman.
– Jag ser det som en nytändning, säger Krabbe.

Kristoffer Krabbe.
Kristoffer Krabbe.

Kristoffer Krabbe har Vårgårda IK som moderklubb och har även hunnit med en kort sejour i Hols IF innan han så småningom hamnade i Gerdsken. Men nu väljer 28-åringen att skriva på för Vårgårda IK FK i division 5.

– Det har varit en ganska tung vår för mig där jag varit fast förankrad på bänken. Det var likadant i fjol när jag också startade vid sidan de nio första matcherna. Men då gick det så bra för laget så då fanns det inget att säga om, säger Krabbe, som berättar att han haft en öppen dialog med GBK ända sedan i vintras.

– Jag var ganska tydlig mot Gerdsken i vintras att jag nog inte skulle vilja sitta på bänken så mycket ett år till. Men så var det lite tunt med anfallare när Proffan slutade men nu har ju Blomgren fått förtroendet. Det är inga hard feelings mellan mig och Gerdsken men jag känner att behöver den här nytändningen. Det behöver inte vara en nedtrappning utan just nu vill jag bara spela fotboll och förhoppningsvis göra lite mål, säger Krabbe.

Anfallaren är inte spelklar till kvällens derby mot Annelund, men nästa vecka drar han på sig FK-tröjan för första gången.

– Så är det tänkt om allt går i lås.

Även Herrljunga SK har fått klart med en ny spelare i veckan. Det är Stefan Tovle som ansluter från Sollebrunns AIK, där han inte gjort någon helhjärtad satsning på sistone. Anfallaren har tidigare även spelat i Stora Mellby i ett par omgångar.

Lämna en kommentar