Kryss efter stor dramatik

Alingsås FC och Lidköpings FK spelade 2-2 i ett dramatiskt Västgötaderby på söndagskvällen.

Efter en mållös första halva small det till rejält efter cirka en timmas spel. Hemmamålvakten Amanda Nordberg krockade med Ebba Ranieli. I samma situation gjorde dessutom Sandra Lagerbratt 0-1, och Nordberg tvingades lämna Mjörnvallen i ambulans mot sitt gamla lag LFK.

Tea Olin ersatte i mål och därifrån fick hon se AFC vända på steken. Ina Österlind kvitterade från straffpunkten och bara ett par minuter senare gjorde Rebecka Sultan 2-1 till hemmalaget.

Det blev dock inte matchens sista mål. LFK:s speciella målskytt Sandra Lagerbratt tryckte nämligen in 2-2 på den långa övertiden som väntade efter skadeuppehållet. Därmed blev det delad pott efter 90 minuter spel.

…………

I dagens andra lokala match besegrades Hemsjös herrar Åsaka med 3-1. Målen gjordes av Haris Gul gånger två och Mujtaba Mohammadi. Det var Hemsjös fjärde raka seger och man är med i den absoluta toppen av Vårgårdasexan.