ANNONS:
ANNONS:

Kryss i toppmötet

Annelund och Säven/Hol spelade i kväll 3-3 på Mörlanda Sportcenter. 
– Det var en match som gick i perioder så det var rättvist, säger Säven/Hols tränare Mats Frank.

Referatet med Jonas

Martin Andersson var glödhet i derbyt.
Martin Andersson var glödhet i derbyt.

Annelund började matchen klart bäst och ledde med 2-0 efter en halvtimme efter mål av Alexander Forsberg och Gustav Carlsson. Sista kvarten av halvleken arbetade sig gästerna in det hela och Martin Andersson nickade in den viktiga reduceringen till 2-1.

– Annelund hade bra fart på det första halvtimman och var bättre än oss där. Så det var viktigt att vi kom in i det och fick ett mål innan paus, säger Mats Frank.

Martin Andersson rann igenom och satte 2-2 i början av andra akten och stund senare fullbordade samme man sitt hattrick när han var på rätt ställe i boxen och tryckte in Säven/Hols ledningsmål.

– Vi började andra riktigt bra och Martin Andersson har ju varit fantastisk hela våren. Han var lite seg i början i dag men när han väl fick gjort första tände han till och gjorde två till. Han är uppe på tio mål nu och är väl lite av den målskytten vi saknade i fjol, säger Mats Frank och anfallsfyndet Andersson.

Drygt tio minuter från slutet ordnade dock Annelund en kvittering när Gustav Carlsson gjorde sitt andra mål för dagen.

– Tycker ändå att det var rättvist eftersom matchen gick i perioder. Och en pinne borta mot Annelund är jag nöjd med, säger Frank, som också är mer än nöjd med den succéartade vårsäsongen.

– Vi har tränat lite hårdare och varit fler på träningarna, jag hoppas att det är det som gett resultat. Sen tappade vi Johan Eriksson till AIF men fick in Keno på mitten istället. Och det ser ut som Jonas Andersson har utvecklats mycket när han har spelat med Keno, säger Mats Frank.

ÖVRIGA FREDAGSMATCHER
Vårgårad IK FK – Äspered 3-2
Mål: Andreas Krantz 2, Peter Andersson.

Hemsjö – Sollebrunn 1-5
HIF: Linus Gustafsson Holmqvist. SAIK:  Sebastian Ängberg 2, Örjan Grunnegård, Filip Johansson, Jonny Larsson.

Lämna en kommentar