ANNONS:
ANNONS:

LFK jagar Emelie Johansson

Emelie Johansson kan vara förlorad för Holmalunds IF. Hon ska träffa Lidköpings FK, som vill se Alingsåstjejen i sitt lag nästa år.
– Absolut inget som är klart, men vi ska träffas och prata, säger 25-åringen.

Emelie Johansson

Emelie Johanssons karriär tog fart i Holmalunds IF för ett antal år sedan och hon värvades tidigt till högre divisioner. Hon har spelat allsvenskt för såväl Göteborg som Dalsjöfors, innan hon till slut gjorde comeback till Holmalund inför årets säsong.

Det kan dock bli ett nytt klubbyte ganska snart. HIF:s stora rival Lidköpings FK, som nästa år spelar i Elitettan, jagar nämligen Johansson.

– Jag har fått tillbaka suget till fotbollen igen efter den här säsongen och jag känner absolut att det hade varit roligt att prova högre upp en gång till. Men det är mycket som ska stämma för att jag ska byta klubb, även om LFK verkar vara en väl organiserad förening.

Emelie bor i Alingsås men pluggar till aktiveringspedagog i Mölndal på dagarna.

– Jag vet inte om det går att kombinera skolan med spel i Lidköping, det är bland annat det vi ska prata om när vi träffas. Men samtidigt blir jag klar med utbildningen i maj så det är bara några månader det handlar om. Men man ska få ihop allting med privatlivet också, så vi får se vad som händer längre fram.

 

Här kan du läsa vad LFK säger om Emelie Johansson.

Lämna en kommentar