ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 16 – Teknikstrulet

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

Lagom till att serierna skulle avgöras drabbades lokalfotboll.se/0322 av ett större tekniskt strul. Det som startade med varningar för skadliga länkar slutade med att sidan låg nere helt i över två veckor. Felet drabbade även systersidan över Skaraborg och både jag och Jesper Bankemyhr slet vårt hår för att hitta den bästa och snabbaste lösningen.

Vi bestämde oss för att lösa problemet temporärt medan vi lät bygga en helt ny sida med bättre skydd mot allt fuffens som finns på internet. Nu är den nya sidan klar och sjösatt och vi hoppas att vi klarar oss från liknande problem framöver. Detta var trots allt det första stora avbrottet sedan Bankemyhr körde igång lokalfotboll.se för över fyra år sedan.

Trots det tekniska strulet som kostade tusentals besök på sidan blev andra verksamhetsåret med lokalfotboll.se/0322 en succé. Antalet unika besökare ökade med 24 procent, och det är hissnande 32 900 unika besökare som varit inne på sidan under året. Lägg därtill att sidan haft nästan 12 000 sidvisningar i veckan.

För mig som körde igång det här projektet som en rolig grej för två år sedan är de här siffrorna ofattbara. Jag vill tacka alla föreningar, spelare, ledare, supportrar, annonsörer och alla andra som hjälper till att skapa ett levande forum för den lokala fotbollen.

Första inlägget på den nya sidan.

Lämna en kommentar