ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 5 – Herrljungas förvandling

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

Herrljunga SK hade med nya tränaren Leif Andersson svårt att få till det på vårsäsongen.I premiären blev det torsk med hela 6–0 mo Mariedal och efter fem spelade matcher var HSK fortfarande utan seger. När man sedan vann mot jumbon Stora Mellby med 4–0 släppte det kanske något, men faktum är att HSK var inblandat i bottenstriden när höstsäsongen sparkade igång.

Även de första höstmatcherna började oroväckande dåligt och nedflyttningsstrecket hotade ända till den 29 augusti när HSK bortabesegrade Skepplanda med 2–1. Efter den vändningen var Herrljunga obesegrat i resterande matcher och vann samtliga fajter utan den som slutade 2–2 mot Östadkulle. 6–0 mot Stora Mellby och 8–0 mot Hedared vittnar också om att målskyttet kom igång, och som grädde på moset avslutade HSK hösten med att vinna mot seriesegraren Dardania med 3–2.

Till slut blev Herrljunga sexa i tabellen och hade hela tio poäng ner till kvalplatsen. En imponerande förvandling och en bra grund att stå på inför 2015.

Lämna en kommentar