ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 9 – serieledningen som försvann

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

Hudenes damer fick en smakstart i division 4 när man vann premiären mot Grönahög med hela 6–0. Efter det fortsatte succén hela våren och Hudene var obesegrat ända fram till den 9 september då Hemsjö vann med 3–0 på Byvallen.

Den förlusten blev också början till slutet för Carin Martinsson och hennes Hudene. En del skador ställde till det och den tunna truppen naggades i kanten. Efter förlusten mot Hemsjö följde ett kryss och sedan ny förlust i toppmötet med Svenljunga, och då hjälpte det inte med klara 6–0 i sista seriematchen mot Kabel Åttio/Dalsjöfors/Målsryd.

Hudene fick nöja sig med en tredjeplats, vilket så klart är en jättebra prestation sett över hela säsongen. Främst har de båda tolvmålsskyttarna Mikaela Andersson och Johanna Karlin stuckit ut, men alla tjejer i Hudene kan med gott samvete ladda för nästa säsong.

Lämna en kommentar