ANNONS:
ANNONS:

Meriterad kille mycket nära Gerdskens BK

Gerdskens BK är på god väg att knyta till sig ett riktigt vasst nyförvärv. Elvir Ramadani, med förflutet i bland annat Qviding och Västra Frölunda är mycket nära en övergång.
– Personligen har jag bestämt mig för Gerdsken, men vi ska ha ett möte och gå igenom säsongen innan allt blir helt klart, säger Elvir till lokalfotboll.se/0322.

Elvir Ramadani

Elvir Ramadani blev lite av en snackis för några år sedan när han som svensk division 2-spelare erbjöds kontrakt med en tysk proffsklubb. Men så här i efterhand tonar huvudpersonen ner uppståndelsen lite.

– Det stämde inte riktigt, det som tidningarna skrev. Det var inget lag i högsta ligan som erbjöd mig kontrakt, utan ett lite längre ner. Men jag valde att tacka nej till förslaget i alla fall, berättar han.

Som tonåring satt han på bänken i Superettan med Västra Frölunda, och efter det har han spelat för Kinna i division 2 och för Qviding i division I. Han har hunnit bli 27 år och har dessutom tre barn, som nu tar en en del av den tiden han tidigare ägnade åt fotbollen.

– Den sista tiden har jag spelat med Semerija i division 4 i Göteborg. Men nu har  jag har fått tillbaka suget till fotbollen rejält, säger Elvir.

Vad är då kopplingen till Gerdsken? Jo, Elvir är sambo med GBK-ordföranden Thomas Johanssons dotter sedan flera år tillbaka.

– Ska inte säga att han har tjatat på mig men det är klart att vi har pratat med varandra. Dessutom har vi flyttat från Kortedala till Partille och vi är mycket i Alingsås. Så det blir ganska naturligt att spela för Gerdsken.

Låter som att du har bestämt dig?

– Personligen har jag bestämt mig, men vi ska ha ett möte med tränarna och gå igenom säsongen innan allt blir helt klart. Men dyker det inte upp några problem då så kommer jag spela för Gerdsken nästa år.

Lämna en kommentar