ANNONS:
ANNONS:

Nicole andra gästskribenten inför 2018

Nicole Fallqvist kämpar som bäst mot en knäskada. Men under 2018 kommer hon också vara en av våra gästskribenter här på sajten.

Behövde du fundera mycket innan du tackade ja till att vara gästskribent?
– Jag behövde några dagar på mig att fundera innan jag tackade ja. Jag är ingen van skribent, så det var inte självklart att haka på det här

Hur stor skrivvana har du sedan tidigare?
– Jag har inte skrivit någon längre text sedan gymnasiearbetet tillsammans med Maja Steenari år 2015. Jag är som sagt ingen van skribent så detta kommer bli en utmaning som jag definitivt ser fram emot.   

Läser du vad som skrivs om er och eran klubb/matcher här på sidan och på i andra medier?
– Följer självklart det som skrivs om mitt lag både på hemsidan, twitter och andra sociala medier. Har ett stort intresse för fotboll både lokalt, nationellt och internationellt men i och med att vi har spelat Elitettan 2017 har jag inte kunnat se så många matcher live. Jag föredrar att följa fotbollsmatcher på plats för bästa möjliga upplevelse. Sociala medier som till exempel Lokalfotboll.se ger möjlighet att få en bra sammanfattning om vad som händer i den lokala fotbollen.

Har du några ämnen som du redan nu vet att du kommer skriva om under året?
– Jag har bland annat lite åsikter gällande de nya reglerna inom svensk fotboll. Men också om hur det är att leva med en långtidsskada och hur jag ser på klubbhjärta. 

FAKTA NICOLE FALLQVIST
Födelseår: 1996.
Familj: Lillebror Emil, storebror Robin, mamma Annika och pappa Thomas.
Bor: Hemma med familjen centralt i Alingsås.
Klubbar i karriären: Holmalunds IF, Alingsås KIK och nu Alingsås FC.
Lokal favoritklubb: Alingsås FC.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Är för tillfället långtidsskadad, men har en plats i nybildade Alingsås FC:s A-lag.

Lämna en kommentar