ANNONS:
ANNONS:

Nu ska fler serier igång

Första stora seriehelgen bjuder så klart på många godbitar. Vi har valt ut några av dem på listan över Helgens Hetaste.

Frisco – Sjömarken
Serie: Division 2 norra Götaland.
Kommentar: Efter Friscos imponerande premiärseger kan jag inte tippa emot dem här. Visst har Sjömarken några rutinerade spelare, men här tror jag på hemmaseger.
Tips: 3-1.

Alingsås IF – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 mellersta Götaland.
Kommentar: AIF gjorde en bra premiär mot Götene medan Tidaholm tog tre poäng mot IFK Skövde efter två mål i slutminuterna. Kan AIF komma upp i samma nivå här finns goda segerchanser, men det gäller att hålla koll på Tidaholms tunga offensiv. Löser man det ska man kunna skapa tillräckligt framåt för att göra ett par baljor.
Tips: 3-2.

Södra Härene – Östadkulle SK
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: Oviss premiär mellan två lag som har alla möjligheter att tillhöra toppen. Båda spelar en enkel fotboll, vilket bäddar för mycket kamp. Sen återstår det att se vilka fixstjärnor som har bästa dagen, Fazel Omidi i hemmalaget eller Zerdest Saleh i bortalaget? Jag sticker handen i tombolan och drar till med ett kryss.
Tips: 1-1.

Sollebrunns AIK– Edets FK
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Tuff premiär mot topptippat Edet, men SAIK har å andra sidan chansen att direkt visa att man har i femman att göra. Gästerna är tunga att möta, men kan Sollebrunn få fart i spelet kan man helt enkelt springa ifrån Edet. Men då krävs en prestation av hög klass, och oavgjort är inte fy skam det heller.
Tips: 2-2.

Skoftebyns IF – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra Götaland.
Kommentar: Efter en bra prestation mot FCT är Vårgårda nu inne i serien. Skoftebyn har två raka segrar, men jag tror ändå att VIK har god poängchans här. Konstgräset på Nysätra kan passa bra, och jag tror på en skräll här. Notera att Karl-Anton Pettersson missar även den här matchen efter sin utvisning i premiären.
Tips: 0-2.

Holmalunds IF – Östersund
Serie: Elitettan.
Kommentar: Östersund svarade för ett magplast i premiären och bör vara revanschsuget här. Men HIF kom helt rätt in i årets seriespel och här finns alla möjligheter att knipa en ny trepoängare, även om klyket blir mitt utgångstecken.
Tips: 1-1.

Lämna en kommentar