ANNONS:
ANNONS:

Ny helg – ny lista

Då var det fredag igen. Och även den här veckan har vi listat några matcher som vi bedömer som extra heta.

IFK Skövde – Holmalund
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Två lag som inlett poängmässigt svagt. Skövde målade upp sig självt som seriefavorit inför säsongen men står likt HIF på tre inspelade poäng. Holmalund kommer närmast från ett trendbrott som borde ha blåst ny energi i laget, och dessutom är ju som bekant Martinsson och Nilsson tillbaka efter skador. Tror på en jämn match, men jag väljer att vara positiv och tippa på bortaseger.
Tips: 2-3.

IK Gauthiod – Alingsås FC
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Gauthiod är ännu utan seger och parkerar under strecket. AFC håller till i mitten, och skulle med andra ord behöva en seger här för att haka på övre halvan. Jag tror också att man har goda chanser att knipa tre poäng om man kommer upp i normal standard spelmässigt och dessutom bättrar på spelet i de båda boxarna.
Tips: 1-3.

Fristad – Alingsås IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Efter poängtappet senast väntar ett nytt bottenlag för AIF. Jag tror att de gröna är ruskigt revanschsugna och kör över Fristad med häst och vagn.
Tips: 0-5.

Säven/Hol – Borås AIK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Lite av en vägskälsmatch för Säven/Hol. Förlust innebär långt upp till tätduon medan en seger tätar till det hela runt kvalplatsen. Men BAIK har ännu inte förlorat och blir en svår nöt att knäcka, men kan Säven/Hol utnyttja sin fysik ska det kunna bli hemmaseger här.
Tips: 2-1.

SAIK/SMSK – Hemsjö
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Nytt derby i trean och här måste hemmalaget gälla som favorit. Bjärketjejerna har gått mycket bra det senaste medan Hemsjö haft det betydlig tyngre. Men gulsvart har kvalitéer i laget så det gäller för SAIK/SMSK att inte tappa i prestation om man ska ta femte raka.
Tips: 4-3.

Vårgårda IK – Torslanda IK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Här kommer första segern för VIK. Efter två raka kryss och ganska okej prestationer får man inte bättre läge än Torslanda hemma på Tånga. Dags att ”stjärnorna”  börjar leverera framåt och ordnar tre poäng här.
Tips: 3-1.

Gerdsken – Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: GBK:s första torsk kom senast och nu väntar nästa Tidaholmslag, den här gången hemma på G-vallen. Det är många lag som går bra i toppen så GBK behöver vinna här för att haka på det tåget. Nykomlingen GoIF har tre raka nederlag och jag tror att fjärde kommer här.
Tips: 2-0.

Råda – IK Frisco
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Toppmöte där Frisco startat bättre än min seriefavorit Råda. Nu har dessutom Lidköpingslaget en hel del skadebekymmer så det går inte att tippa emot ett formstarkt Frisco här. Segrarna har radats upp och jag tror på ytterligare en här.
Tips: 1-3.

Lämna en kommentar