ANNONS:
ANNONS:

Nya heta matcher

Veckomatcherna har avlöst varandra den senaste tiden. Men ett gånga heta matcher inför kommande helg har vi skrapat fram även den här fredagen.

HH

Hemsjö – Spark
Serie: Division 6 Trolhättan.
Kommentar: Två lag som gått något sämre än förväntat under våren. Här har Hemsjö chansen att skaka av sig de absoluta bottenlagen medan Spark behöver en seger för att komma in i tabellen på allvar. Men jag håller hemmalaget som knapp favorit här.
Tips: 3-1.

Holmalunds IF – Gnosjö
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Gnosjö jagar strax bakom toppen så det krävs en bra prestation av Holmalund för att vinna här. Men HIF vände trenden förra helgen och i veckan gjorde man en bra insats mot Norrby i DM. Så jag tror på seger.
Tips: 2-0.

Hudene – Göta
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Trean och fyran gör upp om vilket lag som ska haka på toppduon i tabellen. Hudene kommer från en bra insats och har en god vinstchans även här. Fördel av hemmaplan dessutom.
Tips: 4-3.

Älta – Holmalunds IF
Serie: Elitettan.
Kommentar: För andra veckan i rad möter Holmalund tabelljumbon. Och efter den svaga insatsen mot Sunnanå tror jag att det är ett revanschsuget Alingsåslag som helt enkelt tar tre poäng utan pardon.
Tips: 1-3.

Östadkulle SK – Alingsås KIK
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Två lag som i allra högsta grad är med i toppstriden drabbar samman på Lenavallen. En högintressant match där jag tror att ÖSK till slut maler ner motståndet och drar det längsta strået.
Tips: 3-2.

Lämna en kommentar