ANNONS:
ANNONS:

Nya matcher på G

En helg i slutet av april betyder så klart massor av lokal fotboll. Så även den här gången, och vi har listat ett helt gäng med heta matcher.

HH

Stora Mellby SK – Östadkulle
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: SMSK lirade 0-0 borta mot Järpås i premiären och det är inget resultat som imponerar. ÖSK fick däremot en pangstart med ett kassaskåpssäker seger i sin premiär. Här håller jag också gulsvart som numret större och tippar bortaseger.
Tips: 0-2.

Säven/Hol – Annelund
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Ett hett grannderby som jag inte tror blir särskilt spännande. Håller Annelund som det bättre laget och tror på tre säkra bortapoäng här.
Tips: 1-3.

IFK Skövde – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: En mycket svårtippad match. Holmalund har inlett strålande med två raka segrar och noll insläppta mål. Även Skövde har dock börjat bra och jag tror på en jämn och tät historia här.
Tips: 1-1.

Vårgårda IK – Gnosjö IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Vet väldigt lite om Gnosjö men de har både vunnit och förlorat i serieupptakten. Men här tror jag att VIK är för bra och smålänningarna får åka hem utan poäng.
Tips: 2-0.

Holmalunds IF – Hammarby
Serie: Elitettan.
Kommentar: Hammarby har tagit två raka segrar och slog dessutom HIF med 3-0 för några veckor sedan. Att matchen spelas på Alströmervallens konstgräs ser jag också som en fördel för gästerna så jag blir tvungen att tippa en tvåa här. Det som talar för Holmalund är att de haft en ruggig effektivitet hittills. Det är ett måste att fortsätta på den vägen om det ska bli poäng här.
Tips: 1-2.

Gerdskens BK – Kronäng
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: GBK möter ett Kronäng som AIF bortaslog med ett nödrop som hördes ända hem till Alingsås. Boråsgänget tycks vara ganska stabilt så det krävs en ny bra insats för att GBK ska ta tre poäng. Någon målfest tror jag inte på, men väl andra raka vinsten.
Tips: 2-1.

Frisco – Wargön
Serie: Division 2 södra.
Kommentar: Frisco är ett bättre lag än Wargön och vinner klart här. Det är inte svårare än så.
Tips: 4-0.

HIF Akademi – Kindaholms FF
Serie: Division 3 södra.
Kommentar: En väldigt tidigt seriefinal där jag håller Akademin som favorit. Kanske inga 10-1 den här gången, men tre poäng ska det bli.
Tips: 5-1.

Lämna en kommentar