ANNONS:
ANNONS:

Örjans karriär är troligen över

Så sent som 2013 fick Örjan Grunnegård en hel del speltid när Holmalunds IF åkte ur division 3. I år har han varit tillbaka i Sollebrunns AIK, men nu är karriären troligen över.
– Motivationen finns inte riktigt där, säger 27-åringen.

Örjan Grunnegård

Örjan Grunnegård är född och uppvuxen i Sollebrunn och har i många år varit en av nyckelspelarna i Bjärkelaget. Han har även testat i Holmalunds IF, men på grund av skador blev det egentligen bara en hel säsong med alingsåsarna.

– Det var ett riktigt gott gäng i Holmalund och det är kul att jag har fått prova på spel lite högre upp. Har visat för mig själv att jag hade hållit i division 3 om jag hade haft den där riktiga gnistan och motivationen, säger Örjan.

Nu är det just brist på motivation som gör att han med största säkerhet lägger upp skorna å hyllan.

– Känner inte att jag har den rätta ambitionen så som det ser ut nu kommer jag att sluta. Har inte pratat med Bengtsson (Fredrik, tränare i SAIK) än om något specialupplägg med träning en gång i veckan eller nåt, men det måste ändå finnas ett grundintresse för att det ska fungera, säger Örjan, som sedan några år tillbaka bor i Alingsås.

– Börjar tröttna lite på pendlingen också. Jag jobbar i Magra så ofta åker jag hem till föräldrarna efter jobbet de dagarna vi har träning. Så det blir en hel del dötid som bara försvinner på det sättet.

 

Lämna en kommentar