ANNONS:
ANNONS:

Patrik har debuterat

Patrik Elmander har spelat sin första match för Säven/Hol. I onsdags fanns han med i startelvan när det blev förlust med 5-2 mot Halvorstorp.

Tre träningar. Det var vad Patrik Elmander hann med innan debuten i division 5.

– Det var lite avstängningar och sånt så de frågade om jag kunde vara med, förklarar den exallsvenske anfallaren, som hade ett bra läge att presentera sig omedelbart.

– Jag fick en löpboll och sköt mot första stolpen. Var väl ett okej avslut men målvakten gjorde en hygglig räddning.

Efter det hade Patrik ett par halvchanser, men något nätrassel blev det aldrig.

– Sävevallen var jämn och fin, men den var väldigt mjuk. Det var nog en av de tyngre planerna jag spelat på någonsin och det passar väl inte riktigt när man är sämre tränad. Så jag mattades allt eftersom matchen gick.

Patrik berättar att företaget, som han driver tillsammans med brorsan Peter, tar allt mer tid, och även familjen kräver sin uppmärksamhet.

– Jag har tränat betydligt mindre än vanligt sedan i somras så jag är inte i bästa form. Jag försöker att hinna med det men det är svårt att få ihop det. Men det är alltid kul att komma i väg och träna fotboll, särkilt nu när Peter också varit med lite och eftersom Lundstedt (Niklas) också är med. Så jag ska försöka vara med så mycket jag kan framöver.

– Sen är det alltid tråkigt att förlora. Man vill ju fortfarande vinna men den här gången släppte vi in lite för billiga mål.

Säven/Hol spelar match redan i dag igen. Men borta mot Töllsjö är det inte säkert att Patrik kommer till spel.

– Jag har varit risig i halsen, så vi får se hur det blir.

Vad det gäller Peter Elmander är han ännu inte spelklar för Säven/Hol och är därmed inte aktuell för spel än på ett tag.

Lämna en kommentar