ANNONS:
ANNONS:

Prodér vill bredda och spetsa

Mikael Prodér har nu kört igång med sitt Alingsås FC. Tre bollpass och ett gympass erbjuds truppen.
– Sen efter nyår går vi upp på fem pass i veckan, säger den nya tränaren.

Alingsås FC har den senaste tiden fått en rad viktiga kontraktsförlängningar. Tunga namn som Lisa ”Mini” Johansson, Moa Jarl, Matilda Larsson och Anna Scavo har förlängt, men Mikael Prodér berättar också om en viktig kugge som lämnar Alingsås.

– Marie Åhs får inte ihop fotbollen med studierna så hon har valt att lämna. Men det är den enda från årets trupp som vi har pratat med och fått ett nej, säger Mikael.

Men Prodér vill även förstärka laget med fem spelare, varav en målvakt.

– Tea Olin är en duktig målvakt men det räcker inte att ha en, menar Mikael, som också berättar om en intressant comeback som kan bli verklighet.

– Sofia Kjellén (tidigare Andersson) tränar ett par gånger i veckan och är fortfarande väldigt bra. Hon har fått barn, men är ändå i bra form så det vore kul om hon börjar satsa igen.

Det ryktas om namn som Ella Wallfur Skiljic (Kungsbacka) och Ina Österlind (Jitex)?
– Det stämmer att de har varit och tränat med oss. Det är offensiva spelare som vi gärna vill ha hit, men vi får se hur det blir.

Har ni varit i kontakt med Amalia Arvidsson också?
– Ja, det har vi. Det är väl de tre spelarna vi jobbar hårdast på just nu.

1 svar på ”Prodér vill bredda och spetsa”

  1. Nu jäklar är Prodér tillbaka, då händer det saker och jag tror (Berg)hårt på AFC 2019, jag slår vad 1000kr att AFC är topp tre 2019…är det någon som vågar slå vad? ?⚽️?

    Svara

Lämna en kommentar